dissabte, 17 de febrer del 2018

HC Ripoll, 7 - Voltregà B, 6

Excel·lent partit de hoquei el que van disputar dos equips agermanats com el Ripoll i el filial del Voltregà al pavelló municipal en jornada de divendres. El Ripoll va dominar més durant el primer temps, però no les accions del porter visitant Dalmau van impedir que s'avancés en diverses ocasions. En canvi una jugada afortunada va permetre al Voltregà fer el 0 a 1 (m.11). Un xut de Monje des de mig camp desviat per Carlon va permetre als ripollesos marcar l'empat cinc minuts més tard. Amb aquest 1-1 es va arribar al descans.
El segon temps va ser molt més mogut pel que fa al marcador. Jaume Farrés va aprofitar una assistència d'Òscar Castellà per avançar per primer cop al Ripoll (m.27) i just un minut després la desena falta visitant va servir al mateix Farrés per fer el 3-1. El Voltregà va reaccionar amb una pressió a tota la pista que va donar fruits. Un penal va permetre fer el 3-2 (m.33) i tot seguit una pèrdua al mig del camp va afavorir una contra que va acabar amb l'empat a 3. A més la desena falta ripollesa hauria pogut suposar un nou avantatge osonenc, però Guinart va aguantar bé i la bola va anar a fora (m.34). Un xut potent i col·locat de Zaragoza va tornar a posar per davant al Ripoll (m.39) que un minut més tard també va aprofitar una contra culminada per Monje per fer el 5 a 3. La història va repetir-se de nou, i el Voltregà va fer de seguida el 5 a 4 (m.41), va enviar un xut al pal i va marcar l'empat a 5 (m.43). Per calcar la situació també va disposar d'una falta directa, que Guinart va aconseguir aturar. En canvi Carlon va marcar la directa que va tenir (m.44) per fer el 6-5. El Voltregà no es va rendir i un desajustament defensiu li va servir per marcar de nou l'empat, aquest cop a sis (m.47). El marcador hauria pogut caure de qualsevol cantó, però va ser el Ripoll qui va tenir més fortuna, i una jugada de Monje va acabar amb la bola dins de la porteria visitant en el 7 a 6 que a manca de poc més d'un minut, ja va ser definitiu.
HC Ripoll: Guinard, Jaume Farrés (2), Monje (2), Zaragoza (1), Òscar Castellà, Carlon (2), Roc Pous, Escandell i Saña (ps).