diumenge, 10 de desembre del 2017

HC Ripoll, 3 - Palafrugell B, 4Primera derrota d'Edu Vidal com a entrenador de l'HC Ripoll, en un partit on l'equip va tornar a constatar les dificultats per jugar amb el marcador en contra. El partit es va jugar en una data i horari inversemblant en els arxius del club.
Al primer temps Zaragoza va enviar una bola al pal (m.7) però va ser el Palafrugell qui portava més perill de cara a las porta rival. Va ser el Ripoll el primer en inaugurar el marcador amb una falta directa transformada per Jaume Farrés (m.18). Només treure de centre el Palafrugell va empatar amb un gol de mig camp del visitant Martí. L'1 a 2 amb què es va arribar al descans va ser en un penal (m.20). L'avantatge hauria pogut ser superior si els ampurdanesos haguessin transformat també una falta directa.
A l'inici del segon temps una contra va permetre al Palafrugell marcar el tercer (m.26). Va ser després d'una falta a favor del Ripoll on un jugador rival no va respectar la distància, va tallar la bola i va aprofitar per llençar un contraatac perfecte. Jaume Farrés va enviar dues boles al pal (m.27 i 28) i va errar una falta directa (m.31). Castellà va fer el 2 a 3 després d'un rebot al pal (m.35) però el rival va marcar de seguida el seu quart gol. Amb el Ripoll abocat a l'atac Jaume va fer el 3-4 associant-se amb Carlon en una contra. El Ripoll ho va intentar sense fortuna, i encara sort que el Palafrugell no va transformar una falta directa al darrer minut.
HC Ripoll: Saña, Jaume Farrés (2), Zaragoza, Carlon, Monje, Roc Pous, Borja, Castellà (1) i Guinard (ps).