dissabte, 30 de setembre del 2017

HC Ripoll, 1 - Mollet, 5

Mal partit i primera derrota de la temporada de l'HC Ripoll. El conjunt de Miquel Recio va anar sempre a remolc en el marcador i es va veure impotent per marcar a la porteria rival.
Després de dos xuts inicials del Ripoll, el Mollet va inaugurar ben d'hora el marcador (m.1). Una blava pel rival (m.7) no va ser aprofitada ni per marcar la directa ni pels dos minuts en superioritat. En canvi una molt bona jugada de Farrés va acabar amb passada a Zaragoza que va empatar (m.l3). El Ripoll va pressionar al rival i va tenir opció d'avançar-se amb una nova falta directa per blava, però de nou en va desaprofitar el llençament. En canvi, amb el rival encara en inferioritat els ripollesos van encaixar l'1 a 2 (m.19). Al darrer minut el Mollet encara va fer el tercer gol.
Els vallesans tampoc van poder marcar tres faltes directes que van tenir (m.30, 36 i 37). El Ripoll va jugar amb només dos homes de pista durant dos minuts, i just quan recuperava els primer jugador, el Mollet va aconseguir marcar. El resultat era ja gairebé insalvable, però el Ripoll encara va desaprofitar una nova directa per la desena falta visitant. L'1-5 molletenc va reblar ja la derrota local (m.43). Ni una blava al porter visitant en una discussió absurda va permetre fer cap gol més.
HC Ripoll: Guinard, Jaume Farrés, Vidal Carlon, Roc Pous, Monje, Zaragoza (1), Escandell, Òscar Castellà, Borja i Martín.