diumenge, 5 de febrer del 2017

CP Taradell, 6 - HC Ripoll, 4

El segon classificat de la categoria va superar al Ripoll, en un partit que no es va decidir fins al darrer minut. La rivalitat entre tots dos conjunts va evidenciar-se en un enfrontament on el Taradell gairebé sempre va portar la iniciativa.
Tot i marcar primer els locals, el Ripoll va igualar. L'empenta osonenca va permetre marcar tres gols més que van ser contrarestats amb un segon gol visitant. El marcador al descans era de 4 a 2.
A la represa el Ripoll va tornar a marcar malgrat que els locals havien sortit forts enviant fins a tres xuts al travesser. Un gol del Taradell i la seva rèplica ripollesa, van permetre arribar al darrer minut amb un ajustat 5 a 4, que va decidir-se finalment gràcies a una falta directa que va suposar el sisè gol dels homes de Pep Rifà. El Ripoll va errar dos penals que haurien permès un empat que Dani Viñas no hagués considerat com a injust.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Jeremi Rodríguez (1), Ivan Mora, Gerard Castellà (2), Font, Carlon (1), Albert Vergés i Marc Medrano (ps).