diumenge, 4 de desembre del 2016

HC Ripoll, 4 - Sentmenat, 5

Mal partit i pitjor resultat davant d'un Sentmenat que a la segona part va estar més entonat. Al primer temps els jugadors de Dani Viñas van estar més encertats de cara a la porteria rival. Al segon minut de partit Jeremi Rodríguez va inaugurar el marcador. El Sentmenat va enviar una bola al pal (m.13) i dos minuts després va empatar amb un xut de mitja distància. El Ripoll va disposar d'una falta directa que va aturar el porter visitant, però va disposar de dos minuts en superioritat. Jeremi va enviar una bola al pal. El mateix jugador va marcar el 2-1 d'un xut llunyà (m.24).
La represa no va ser fructífera per un Ripoll que no va ser capaç de marcar una segona falta directa (m.29) i que en canvi va veure com el rival transformava la seva (m.32). Amb l'empat a 2, el Sentmenat va veure com li anul·laven un gol, però la seva insistència li va servir per avançar-se en el marcador (m.35). Una nova falta directa va suposar el 2 a 4 que complicava molt el partit pel Ripoll (m.42). Aleshores va sorgir l'encert d'Ivan Mora que en dues jugades afortunades va empatar el partit. La primera en un xut de lluny que després de ser desviada per l'estic de Jeremi va introduir-se a la porteria rival (m.43). La segona un minut més tard, amb la col·laboració involuntària del porter visitant (m.44). Amb tots dos equips buscant el gol de la victòria, els vallesans van aprofitar una errada de la defensa local per fer el 4 a 5 definitiu (m.47).
HC Ripoll: Pau Franquesa, A.Vergés, Ivan Mora (1), Jeremi Rodríguez (3), R.Castellà, Zaragoza, Carlon, Escandell, J.Vergés.