divendres, 12 de febrer del 2016

HC Ripoll, 7 - CP Roda, 2

Primera victòria de la segona volta, davant del CP Roda, actual cuer de la categoria. El Ripoll va salvar amb nota la segona jornada sense poder disposar de Sabata, després de la sanció que va patir pel partit a la pista del GEiEG.
El conjunt de Dani Viñas no va tenir un bon inici d'enfrontament. Al primer minut Ferrer va haver de ser substituït després de rebre un fort cop de bola al braç. Malgrat aquest contratemps va ser Ivan Mora el responsable d'inaugurar el marcador amb un xut potent (m.5). Amb el resultat en contra el conjunt osonenc va collar, posant setge a la porteria de Franquesa. D'aquesta manera va disposar d'un penal que Natan va xutar i el porter ripollès va aturar. Malgrat la bona acció de Franquesa, l'àrbitre va considerar que la bola -que havia quedat morta sobre el seu braç- havia sobrepassat la línea de porta i va concedir gol fantasma (m.10). Amb l'empat a un, l'ex-ripollès Comas va veure targeta blava. La falta directa va xutar-la Carlon però no va transformar-la (m.11). En canvi ell mateix va aprofitar una jugada en superioritat del Ripoll per marcar el 2 a 1 (m.12). El Roda no va estar afortunat i va enviar la primera de les quatre boles que van topar amb els pals de la porteria local. Un xut precís de Xixoo dins de l'àrea visitant va representar en canvi el 3 a 1 (m.20). Al darrer minut del primer temps Franquesa va ser providencial en salvar un ú contra ú amb un rival.
Al segon temps semblava que el Ripoll volia conservar la renda, però en pocs minuts va ampliar-la a bastament. Ferrer va aprofitar un refús del porter a xut de Vergés, per fer el quart (m.29). Jeremi va encertat també la xarxa visitant en un xut lateral (m.30). En una mateixa jugada el Roda va enviar dos xuts consecutius al pal, i seguidament va ser castigat amb un penal que Ivan Mora va transformar en el 6 a 1 (m.33). Després que Franquesa aturés un altre ú contra ú, Vergés va aprofitar una contra per sentenciar amb el setè gol del Ripoll (m.36). El Roda encara va disposar d'una falta directa, que va enviar novament al pal (m.38), però finalment va ser capaç d'allotjar la bola a la xarxa local en el 7 a 2 definitiu (m.44). Al segon temps Zaragoza i Escandell van tenir minuts per foguejar-se amb el primer equip.
HC Ripoll: Franquesa, Xixoo (1), Ferrer (1), Jeremi (1), Ivan Mora (2), Carlon (1), Vergés (1), Zaragoza, Escandell i Moi Adam (ps).