dissabte, 7 de febrer del 2015

HC Ripoll, 6 - CP Tordera B, 6

Ambient de luxe al pavelló municipal per veure el partit contra el filial del CP Tordera, amb una nombrosa presència d'aficionats ribetans acompanyant al capità de l'equip Ivan Mora, en la setmana que ha celebrat el seu trentè aniversari. L'equip de Dani Viñas encarava l'enfrontament amb les baixes de dues peces claus d'aquesta temporada, Vergés i Jeremi Rodríguez, per lesió.
Els primers minuts van ser una mostra de la tendència de tot el partit, on el Ripoll va anar sempre a remolc en el marcador. El Tordera va avançar-se amb un gol de penal (m.2). Tot i que Sabata va enviar una bola al pal de la porteria rival (m.7), seguidament els torderencs van fer el seu segon, un gol fantasma. Un penal a favor del Ripoll després d'una caiguda de Ferrer va ser aprofitada per Arxé per reduïr el desavantatge, en el seu primer gol de la temporada (m.9). Dos penals inversemblants més a l'àrea local, van ser aturats per Jordi Viñas, que va actuar com a titular. En canvi dues accions d'atac visitants van donar un aventatge d'1 a 4 (m.20 i m.23). Aquest perillós resultat va ser reduït a la mínima expressió abans del descans amb dos gols gairebé consecutius del Ripoll. El segon el va fer Zaragoza després de rematar una bola morta dins l'àrea. El tercer va ser de Sabata recollint un refús del porter a xut de Carlon. Amb 3 a 4 tots dos equips van marxar als vestidors.
Al segon temps el resultat es va tornar a enverinar de valent després de dues badades defensives. Un rebot en una jugada de bowling es va convertir en el cinquè gol del Tordera (m.28). Sabata va disposar d'un penal que va enviar al pal (m.32), i per més inri el Ripoll es va fer un gol en pròpia porta (m.34). Quedaven setze minuts per remuntar, i l'equip va sobreposar-se a les circumstàncies, amb minuts de qualitat de Carlon i Zaragoza. Va ser el primer qui va fer el 4 a 6 (m.39) després de marcar un nou penal a favor del Ripoll que empatava l'estadística en aquest tipus d'accions. En la següent jugada, la desena infracció visitant va suposar una falta directa que Sabata va convertir en un dels gols més bonics del vespre (m.40). Tot i abocar-se a l'atac -les prevencions de no poder fer cap més falta perquè també hauria estat la desena- l'equip no va poder empatar fins a manca de poc més de dos minuts pel final. Va ser novament Carlon qui en un contraatac va empalmar un xut precís que el bon porter visitant no va poder aturar.
Malgrat no ser ni de lluny el millor partit de la temporada, el Ripoll va mantenir la imbatibilitat davant d'un rival que va causar molts problemes a l'atac local. L'empat serveix al Ripoll per seguir mantenint els deu punts de diferència respecte al Vilassar, després de l'empat del conjunt del Maresme contra el Manlleu B.
HC Ripoll: Jordi Viñas, Arxé (1), Sabata (2), Ferrer, Ivan Mora, Carlon (2), Zaragoza (1), Marín, Escandell i Moi Adam (ps).

1 comentari:

Unknown ha dit...

Inesperada ensopegada a casa contra un rival de la part baixa de la clasificació. Conservem la imbatibilitat i una jornada menys per aconseguir l'objectiu.
Amunt Ripoll.
Soci n" 2.