divendres, 13 de febrer del 2015

CH Mataró B, 3 - HC Ripoll, 4

L'HC Ripoll va haver de remuntar novament un partit que es va complicar molt. El filial del Mataró va plantejar un enfrontament poc còmode pels jugadors de Dani Viñas, que no va poder comptar amb el concurs de Jeremy Rodríguez ni de Jordi Arxé.
El Ripoll va avançar-se ben d'hora amb un gol de Vergés a passada de Ferrer (m.3). Després de treure de centre el Mataró va empatar en una desafortunada jugada defensiva ripollesa. El 2 a 1 va arribar seguidament, en un xut potent d'un jugador local (m.5). El Ripoll va intentar empatar, i Sabata va enviar una bola al pal, però just en la següent acció el Mataró va fer el 3 a 1 (m.9). Aquest resultat va mantenir-se fins que un penal va permetre a Sabata de transformar el 3 a 2 (m.21). Amb aquest marcador es va arribar al descans.
El joc va seguir uns paràmetres similars al segon temps. Un pal de Carlon va ser el preludi perquè el mateix jugador fés l'empat a tres (m.31). L'equip local va tenir opcions d'empatar, gracies a un penal que Moi Adam va aturar (m.35). A manca de vuit minuts pel final Ferrer va recollir un xut de Sabata dins de l'àrea local, va enviar la bola al pal, i ell mateix va rematar el rebot a dins de la xarxa. El 3 a 4 va perillar en una falta directa que de nou va aturar Moi (m.48) i en la jugada posterior que va acabar amb un xut al pal de la porteria ripollesa. Sabata hauria pogut sentenciar si hagués marcat una falta directa (m.49) però el porter local també va aturar-li. El Mataró B va acabar amb un jugador menys després d'una blava a un jugador local després d'una forta entrada sobre Ivan Mora.
Amb aquesta important victòria el Ripoll seguirà liderant una setmana més la classificació, després del petit entrebanc de l'empat a casa davant del Tordera B.
HC Ripoll: Moi Adam, Vergés (1), Sabata (1), Ivan Mora, Ferrer (1), Carlon (1), Zaragoza, Escandell i Jordi Viñas (ps).

1 comentari:

Unknown ha dit...

Cada jornada costa mes,pero estem en el camí correcte. 12 jornades queden de lliga, per assolir l'objectiu final que no es un altre que l'ascens a Nacional.
La propera jornada serà molt dificil contra un gran equip en ratxa com es el Sentmenat.
Soci n" 2.