dissabte, 24 de gener del 2015

CP Folgueroles, 0 - HC Ripoll, 1

L'HC Ripoll va començar la segona volta amb una victòria de prestigi a la pista del segon classificat. El derbi intercomarcal va estar marcat pel joc intens i pels xuts als pals de totes dues porteries.
Als primers minuts el Folgueroles va sortir molt endollat i va posar setge ràpidament a la porteria de Moi Adam. Després d'aquesta pressió inicial el Ripoll es va espolsar el domini osonenc i va començar a fer el seu joc habitual, malgrat perdre a Vergés després que una bola impactés dolorosament al seu nas. El 0 a 1 va arribar a mitjans d'aquest període, obra de Sabata. El Ripoll trenava bones jugades, i el Folgueroles posava a prova al porter ripollès amb diversos xuts.
La victòria mínima amb que es va arribar al descans es mantindria al segon temps. Els homes de Dani Viñas van oferir un joc molt seriós. El Folgueroles va desaprofitar un penal, i Sabata i Ferrer van errar també dues faltes directes, la última a tres segons pel final. Als darrers minuts l'asfixiant pressió local va derivar en un darrer minut amb cinc homes de pista per part dels osonencs. Finalment el marcador no es va moure, i el Ripoll es va endur tres punts més per seguir liderant, ara amb set punts d'avantatge sobre el mateix Folgueroles, la classificació. El pavelló folguerolenc es va omplir no només amb aficionats locals, sinó també amb un nombrós públic ripollès que va acudir-hi a animar a l'equip.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Ferrer, Arxé, Vergés, Jeremi, Ivan Mora, Carlon i Jordi Viñas (ps).

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Cami de nacional catalana

Unknown ha dit...

Estem en el camí correcte,seguint-ho des de la distancia i apoiant al club del meu cor.
Soci n.2