dissabte, 18 d’octubre del 2014

HC Ripoll, 5 - Bigues i Riells, 3

Suada victòria de l'HC Ripoll davant d'un incòmode Bigues i Riells que va tenir opcions de puntuar fins al darrer minut. El partit es va posar de cara pel Ripoll quan un xut d'Ivan Mora va entrar dins de la porteria visitant tot just al minut cinc. El Bigues pressionava a tota la pista i no permetia la fluidesa en el joc ripollès. A quatre minuts pel descans el Bigues i Riells va empatar, però Sabata d'un xut llunyà va restablir l'aventatge local (m.23). Amb 2 a 1 es van retirar tots dos conjunts als vestidors.
Vergés va ampliar l'aventatge ripollès (m.30) en desviar un xut de Sabata. El partit semblava decidit quan Carlon culminava una jugada de força per fer el quart del Ripoll (m.38). El Bigues va enviar una bola al pal i seguidament va reduïr el desaventatge amb un xut mossegat per Xevi (m.40). Dos minuts més tard el mateix Xevi va fer el 4 a 3 després de transformar una falta directa, amb que va castigar l'àrbitre una qüestionable falta d'Ivan Mora, que a més va ser exclós amb tarja blava. El perill de l'empat degut a la proximitat de les deu faltes va posar emoció als darrers minuts. Va ser altre cop el jove Carlon qui culminant una jugadassa de Jeremi Rodríguez, va fer el 5 a 3 definitu (m.46). D'aquí al final el Bigues va estavellar una bola al pal de la porteria del debutant Viñas, i tots dos equips van errar una falta directa. El porter Viñas va ser precisament protagonista del darrer minut amb l'aturada de la falta, i un parell d'intervencions de mèrit.
HC Ripoll: Jordi Viñas, Ferrer, Ivan Mora (1), Vergés (1), Jeremi Rodríguez, Arxé, Sabata (1), Carlon (2) i Moi Adam (ps).