divendres, 5 de setembre del 2014

HC Ripoll, 5 - CP Sitges, 2

Victòria de l'HC Ripoll en el primer partit de pretemporada. L'equip de Dani Viñas va suar per doblegar un Sitges que es va avançar dues vegades en el marcador. A la primera part Ivan Mora va anivellar el primer gol visitant. Al descans s'hi va arribar amb empat a un gol. La represa va ser més animada. El Sitges va fer el segon gol després que Sabata enviés una bola al pal de la porteria visitant. L'empat el va signar Carlon. Amb aquest resultat el Sitges no va encertar a marcar un penal, i Vergés en dues ocasions i Jeremi en una altra, van posar el 5 a 2 en el marcador.
El partit va servir per veure el debut del porter Viñas i de Jeremi, a més de les contribucions de joves jugadors com Vidal Carlon -que l'any passat ja va jugar diversos partits amb el primer equip- i Zaragoza. Tots dos homes van estar molt motivats durant els minuts que van estar en pista.
HC Ripoll: Viñas, Ivan Mora (1), Vergés (2), Sabata, Jeremi (1), Arxé, Ferrer, Carlon (1), Marín, Zaragoza i Moi Adam (ps).