diumenge, 16 de febrer del 2014

Bigues i Riells B, 4 - HC Ripoll, 7

Tres punts més a domicili que ajuden al Ripoll a seguir aspirant a tot, en un partit que llevat del primer tram va dominar en tot moment. El Bigues i Riells es va avançar al primer minut amb un gol que no va ser contrarestat fins que Sabata va aprofitar un penal per marcar (m.7). Després d'una exclosió d'Ivan Mora, el Ripoll va marcar dos gols jugant en inferioritat. Va fer-los Vergés, donant avantatge en una situació adversa. Comas va ampliar el marcador amb l'1 a 4 i Marín va fer el cinquè. Abans del descans l'equip local va reduïr el desaventatge amb un gol després que Moi aturés per dues vegades un xut de penal, però no pogués amb el tercer intent. A la represa el Ripoll va controlar el temps del partit, i Sabata encara va ampliar més l'aventatge (m.44) fent el 2 a 6. Semblava que el partit estava sentenciat, però dues decisions polèmiques de l'àrbitre, a través d'un gol fantasma i un penal dubtós, va permetre que el Bigues s'aproximés en el marcador a manca de dos minuts pel final. Una falta directa a favor del Ripoll va permetre a Sabata (m.48:30) sentenciar definitivament el partit. L'equip va lluïr braçalets negres per la mort de l'avi del porter Adrià Torrens. El seu lloc a l'equip el va ocupar el porter juvenil Adrià.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Sabata (3), Vergés (2), Marín (1), Comas (1), Joan Torrents, Ivan Mora, Ferrer i Adrià (ps).