diumenge, 6 de maig del 2012

Girona B, 5 - HC Ripoll, 12

Nova golejada per tancar la temporada. Aquesta vegada la víctima va ser el Girona B, en un partit a domicili on el HC Ripoll va tornar a demostrar que la segona catalana és una categoria petita per l'entitat del conjunt que dirigeix Dani Camprubí. El partit va ser dominat de principi a fi pels jugadors ripollesos, que van repartir-se els minuts en dos conjunts de quatre jugadors, amb la porteria sempre defensada per Carmona. Ferrer va ser el primer de marcar (m.3), però el Girona va aconseguir empatar al minut 11. Quatre minuts més tard Selva va fer l'1 a 2, i Camprubí va sentenciar pràcticament el partit amb dos gols més abans del descans (m.23 i m.24:42).
Amb 1 a 4 es van retirar els dos equips als vestidors, però a la represa Ivan Mora va deixar clar que la intenció del Ripoll era sortir de Girona amb els tres punts. Dos gols més del jugador ribetà (m.28 i 31) certificàven la superioritat visitant. Ferrer (m.31) marcava l'1 a 7. El Girona va aixugar una mica el desaventatge, amb dos gols (m.41 i 45) però en els darrers minuts les defenses es van desentendre definitivament del partit, i els atacs van aprofitar-ho per deixar el marcador en el definitiu 5 a 12. Humbert (3 a 8 al minut 46), Ivan Mora (4 a 9 al m.47), Selva (4 a 10 al m.47), Marín (5 a 11 al m.48) i Ivan Mora de nou (5 a 12 al m.49:30) van concretar un resultat concloent a favor dels interessos ripollesos.
HC Ripoll: Carmona, Ferrer (2), Ivan Mora (4), Vergés, Humbert (1), Selva (2), Marín (1), Arxé i Camprubí (2).