divendres, 13 d’abril del 2012

SHUM C, 3 - HC Ripoll, 8

L'HC Ripoll ja és matemàticament equip de primera catalana, després d'aconseguir la victòria que necessitava a Maçanet. En un partit disputat, on el porter Carmona va aconseguir diferents aturades de mèrit al principi del joc, el Ripoll va acabar imposant-se amb una nova golejada. El primer gol va fer-lo Ivan Mora al minut 5. El SHUM va aconseguir reaccionar, empatant al m.10, però el millor joc visitant va permetre a Camprubí (m.12), i Arxé (m.13 i 15) fer un salt en el marcador amb l'1 a 4. Abans del descans el SHUM va ajustar una mcia el resultat (2-4).
Al segon temps l'equip local va sortir a buscar gols i va afavorir que el Ripoll trobés espais en la seva defensa. Vergés va marcar tres gols que sentenciàven l'enfrontament (m.27, 32 i 35), i Marín feia el vuitè i definitiu gol ripollès (m.43). El SHUM encara va aconseguir fer el darrer 3 a 8 a manca de sis minuts pel final.
Al final del partit l'expedició ripollesa es mostrava contenta amb un ascens molt treballat durant tota la temporada, i que espera refrendar amb el títol de lliga en el proper partit a casa davant del Cassanenc B. Destacar que el Ripoll va viatjar a Maçanet altre cop sota mínims, per l'absència dels lesionats Humbert, Selva i Ferrer, tot i que aquest darrer va poder-se asseure a la banqueta.
HC Ripoll: Carmona, Camprubí (1), Ivan Mora (1), Marín (1), Vergés (3) i Arxé (2).