divendres, 16 de setembre del 2011

HC Ripoll, 5 - CP Roda, 4

Nou test de preparació amb una victòria ajustada davant del Roda de primera catalana. Sense fer un bon partit, l'HC Ripoll va imposar-se al seu rival, en un enfrontament que va tenir diferents alternances en el marcador. Va avançar-se el Ripoll amb un gol d'Humbert, i després de diversos minuts de domini altern, el Roda va fer l'empat de penal. Tot seguit Ferrer va desviar una pilota que suposava el 2 a 1, resultat amb el qual es va arribar a mitjans del segon (de tres) temps, quan un nou penal molt discutit pels jugadors ripollesos va servir per empatar de nou a dos al Roda. El 2 a 3 a favor dels vistants va ser neutralitzat amb un gol de Marín, en una jugada on es va mostrar persistent i va aconseguir el seu objectiu. Vergés va marcar el 4 a 3, però el Roda va empatar novament. Al final, un gol a un minut pel final d'Humbert, va servir per sentenciar l'encontre. ´
HC Ripoll: Carmona, Selva, Ivan Mora, Humbert (2), Vergés (1), Arxé, Ferrer (1), Marín (1) i Camprubí.