dissabte, 4 de juny del 2011

HC Ripoll, 4 - Manlleu B, 5

Trist comiat de temporada, amb una derrota davant d'un Manlleu B que supera també a l'HC Ripoll a la classificació. El partit va començar amb un gol visitant, ràpidament replicat per l'empat de Ferrer. Precisament Ferrer va acabar sent el màxim golejador del partit amb tres gols i un en pròpia porta. El 2 a 1 va arribar a mitjans del primer temps, també obra de Ferrer, però el Manlleu va empatar abans del descans. A la represa el Ripoll va deixar que el rival s'avancés per tres vegades, la darrera d'elles definitiva. Al minut trenta va fer el 2 a 3, però una falta directa va servir perquè Ferrer empatés de seguida. Una altra falta directa va servir al Manlleu per fer el 3 a 4, que Selva va replicar amb l'empat immediat (m.38) amb un xut escairat. Amb l'empat es va arribar als darrers minuts, amb l'equip menys tensat del disitjable tenint en compte que una victòria podria servir per superar fins i tot al Voltregà B a la taula, i va ser el mateix Ferrer qui en un rebot desafortunat va posar-se la pilota dins de la porteria de Saña, qui va jugar a la segona part. Mal resultat i partit més que discret.
HC Ripoll: Carmona, Autet, Ivan Mora, Ferrer (3), Vergés, Selva (1), Marín, Humbert i Saña (ps).