dissabte, 21 de maig del 2011

HC Ripoll, 3 - GEiEG C, 3

Nou empat a tres a casa, en un partit que calia guanyar de totes totes. El primer temps va ser de tempteig i va acabar amb empat a 0, però amb 6 faltes comeses pel Ripoll i cap pel rival. Al segon temps el Ripoll va obrir el marcador amb un golàs de Selva (m.30). Cinc minuts després el GEiEG va aprofitar un tres contra un per batre a Carmona, que va tenir de nou una bona actuació. El Ripoll va tornar a avançar-se gràcies a un gol de Vergés (m.42), però la desena falta comesa pel mateix Vergés en tocar la pilota amb l'estic des de terra, va permetre al rival fer de nou l'empat a manca de menys de dos minuts pel final. Al darrer minut el Ripoll va fer el 3 a 2, en un gol fantasma després de xutar una falta. Quedaven pocs segons, el Ripoll va recuperar la bola, però després de perdre-la incomprensiblement el GEiEG va fer l'empat a 3.
HC Ripoll: Carmona, Selva, Vergés, Ivan Mora, Marín, Autet, Ferrer, Humbert i Saña (ps).