dilluns, 28 de febrer del 2011

HC Ripoll, 1 - Sant Cugat, 4

Si bé aquesta vegada no caldria assenyalar l'arbitratge com a culpable de la derrota, la veritat és que com a mínim si que va donar una empenteta a l'equip rival per encarrilar el partit. L'HC Ripoll va començar jugant a un bon ritme, i en els primers minuts Vergés va aprofitar una falta directa per marcar aprofitant el refús del pal, el primer i únic gol local. El Sant Cugat no demostrava ser un rival millor, però gràcies a una pilota interceptada per un patí rival, va aconseguir en la jugada següent l'empat a un. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Al sgon temps el Sant Cugat va decidir l'enfrontament en tres minuts. Al 30 va posar-se per davant, al 32 va aprofitar una falta directa per fer el segon, i al 33 una individualitat visitant va donar l'1 a 4 definitiu. Si bé en aquest partit els jugadors ripollesos van donar la cara fins al final, ja no hi va haver la sensació de possible remuntada, sobretot quan Vergés va errar una nova falta directa. L'equip va notar també l'absència de Selva, un dels puntals del conjunt de Dani Camprubí.
HC Ripoll: Carmona, Vergés (1), Humbert, Ivan Mora, Autet, Ferrer, Marín, Prat i Serena (ps).