dissabte, 23 de febrer del 2008

HC Ripoll, 3 - Andorra, 3

Partidàs de hoquei entre dos equips que no van donar el partit per perdut fins a l'últim segon. El primer temps va estar marcat per un joc dur, i per decisions arbitrals polèmiques, però no va registrar cap variació en el marcador. Al primer minut de la represa l'Andorra va avançar-se en el marcador amb un xut llunyà. El Ripoll va intentar de sobreposar-se però no ho va aconseguir fins que l'Andorra va marcar el segon gol a falta de nou minuts pel final. En menys d'un minut Arxé va fer l'1 a 2, i els jugadors locals van tenir contra les cordes al rival amb diverses ocasions consecutives. Finalment Fabregó va aconseguir l'empat que semblava definitiu. Però encara quedaven uns minuts pel final, i l'Andorra va seguir provant de batre Natxo amb xuts de lluny. En un refús curt que cap defensor va saber controlar, van aconseguir de tornar a avançar-se. L'empenta ripollesa però va permetre de empatar de nou a manca de vint segons, en una acció de força. Semblava de nou el resultat definitiu, però el Ripoll encara va tenir temps de desfer-lo amb un penal que Fabregó aquesta vegada no va saber aprofitar. Partit intens, dels què fan afició, i en el què independentment del resultat et permeten sortir del pavelló amb la sensació que les dues hores d'hoquei han valgut realment la pena.