diumenge, 21 d’octubre del 2007

HC Ripoll, 2 - Masies de Voltregà, 2

Nou entrebanc del HC Ripoll a casa, aquesta vegada davant d'un Masies que acaba de debutar en la categoria, i que es presentava amb tres ex-jugadors ripollesos com Rodri, Grau i Capa. El primer temps va ser disputat però amb més arribada per part de l'equip visitant. El porter Natxo va tenir un paper destacat en el 0 a 0 que assenyalava el marcador al descans. La segona part va ser més animada pel què fa a gols. El Ripoll es va avançar aviat, però els jugadors visitants, tot i exhibir un joc no massa brillant, van capgirar el resultat. Quan els pitjors pressagis ja feien pensar en un final similar al del partit contra el Capellades, es va empatar de nou a base d'empenta, però ja no es va ser a temps de sumar una nova victòria.