diumenge, 10 de novembre del 2019

HC Ripoll, 4 - Sentmenat B, 6

Partit horrorós de l'HC Ripoll que mai va ser capaç de dominar el partit, i que va ser justament derrotat pel filial del Sentmenat. Els visitants van avançar-se amb dos gols consecutius el segon dels quals va ser molt protestat perquè segons els jugadors ripollesos havia entrat per la xarxa. Zaragoza va fer l'1 a 2 de forma immediata (m.9) i Monje va transformar un penal a favor (m.13) per posar l'empat al marcador. Un altre penal, en aquest cas a favor dels vallesans, va suposar el 2-3 (m.15). Un altre gol fantasma transformat per Monje va servir per fer pujar l'empat a 3 (m.19). La poca consistència local es va constatar amb el quart gol que el Sentmenat va fer immediatament. Jaume Farrés va sortir per marcar de forma impecable una falta directa (m.22) arran de la blava a un jugador visitant. Amb empat a 4 es va arribar al descans.
La represa va ser molt pitjor encara. La manca d'idees, el joc desendreçat, la precipitació, i el poc perill davant de la porteria visitant, van marcar un període on ni tan sols l'equip es va aprofitar de la condescendència arbitral en algunes jugades. El Sentmenat va desaprofitar una falta directa (m.33) però va estar encertat en fer el cinquè (m.38) i va aprofitar una falta directa per blava a Roc per fer el sisè i definitiu (m.45).
HC Ripoll: Ginard, Casanova, Roc Pous, Moya, Martín, Zaragoza (1), Monje (2), Jaume Farrés (1), Vidal Carlon i Pau Franquesa (ps).