dissabte, 23 de setembre del 2017

Congrés B, 4 - HC Ripoll, 6

Important victòria a domicili en el primer desplaçament de la temporada. Una molt bona primera part va ser fonamental en el resultat final, en un partit on també la sort va aliar-se amb el Ripoll, que va veure com cinc boles anaven als pals de la porteria de Saña i com el rival veia fins a tres targetes blaves.
El partit va començar amb dos gols ripollesos. Roc va fer el primer (m.3) i Farrés el segon de falta directa (m.12). Tot i la complicació d'una pista que afavoreix el contacte entre jugadors i que no permet gaire velocitat, Roc encara va aconseguir el tercer abans del descans (m.24). A la represa el filial del Congrés va intensificar el seu joc, però el Ripoll va tenir paciència i va marcar el quart (m.35). En un sol minut de desconnexió els locals van marcar dos gols i posava en entredit la victòria ripollesa. Una nova falta directa va servir per marcar el 2 a 5. El Congrés va tornar a reduir el desavantatge amb el seu tercer gol. A més el Ripoll tenia nou faltes, però durant una superioritat per blava local va fer el 2-6 (m.45). Ja al darrer minut la desena falta ripollesa va permetre al Congrés marcar la directa i establir el resultat definitiu. Foto: CP Congrés.
HC Ripoll: Saña, Carlon, Roc Pous (2), Monje (1), Farrés (3), Zaragoza, Ò.Castellà, Escandell, Casanovas i Guinard (ps).