divendres, 7 d’abril del 2017

HC Ripoll, 8 - Riudebitlles, 5

Victòria vital davant el Riudebitlles en el partit del retorn de Xixoo, Sabata i Moi Adam al pavelló municipal de Ripoll. Els jugadors de Dani Viñas van tenir bons minuts de hoquei, tot i que al segon temps van patir una crisi de deu minuts que va complicar el resultat.
Castellà va inaugurar el marcador en un xut que el porter visitant no va aconseguir blocar bé, al primer minut de joc. L'empat del Riudebitlles va arribar tres minuts més tard. Xixoo va fer el segon (m.15) i novament el rival va empatar amb un xut de lluny (m.16). Un penal transformat un minut més tard per Sabata va donar novament avantatge als locals, malgrat dos boles al pal del rival. Sabata al tre cop va fer el 4 a 2 a un minut pel descans.
A la represa una bola rebotada va anar novament al travesser de la porteria de Franquesa. Una individualitat de xixoo va servir per fer el cinquè del Ripoll (m.32), i seguidament Jeremi va fer el sisè en una recuperació de la bola en pista contrària. Amb quatre gols de marge, el Ripoll va tenir uns minuts de descompressió, que el Riudebitlles va aprofitar per marcar tres gols i posar pressió. Faltaven set minuts i el tècnic local va demanar un temps mort per aturar el mal moment. La pausa va anar bé, perquè seguidament Jeremi va fer un gol de cullera per darrera de la porteria (m.44) i Ivan Mora va rematar amb ràbia una bola que ell mateix havia tallat al mig de la pista, fent el vuitè. El Ripoll encara hauria pogut ampliar el resultat, però Carlon va perdonar un nou penal, i es van desaprofitar dues jugades de dos contra el porter visitant.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Albert Vergés, Ivan Mora (1), Gerard Castellà (1), Jeremi Rodríguez (2), Xixoo (2), Sabata (2), Carlon, Roger Font i Moi Adam (ps).