dissabte, 15 d’octubre del 2016

HC Ripoll, 2 - HP Tona, 2

Repartiment de punts entre ripollesos i osonencs en un partit molt disputat. El Tona va sortir més incissiu i durant els primers minuts s'olorava la derrota al municipal de Ripoll. Dues boles al travesser de la porteria de Franquesa en només quatre minuts deixaven clar el major nombre d'ocasions visitants. El Ripoll, dirigit per Moi Adam, va despertar a mitjans d'aquest període. Va ser en la primera aproximació seriosa quan Carlon va desviar un xut de Vergés i va convertir el primer gol. Abans del descans Castellà va rematar una assistència de Zaragoza marcant el 2 a 0. Anteriorment el Ripoll ja havia donat senyals de perill, però sense trobar la xarxa tonenca.
El segon temps no va tenir un dominador clar. Tots dos equips van xutar contra les porteries rivals, amb major encert per part dels forasters. Molist va reduir el desaventatge als dos minuts de la represa amb un xut ras llunyà. A manca de deu minuts va ser Parareda qui amb una gardela lateral va empatar definitivament l'enfrontament. A diferència del darrer partit a casa contra el Taradell, el Ripoll va muntar una jugada conservadora en la darrera posició, per evitar com a mínim que el Tona tingués opció de marcar en una contra.
HC Ripoll: Pau Franquesa, A.Vergés, Jeremi, Ivan Mora, G.Castellà (1), Carlon (1), Font, Zaragoza i J.Vergés (ps).