dissabte, 24 de setembre del 2016

Olot, 5 - HC Ripoll, 2

Derrota inicial al campionat de lliga a la pista de l'Olot. Malgrat el resultat l'HC Ripoll va tenir molt poca fortuna en un partit que hauria pogut competir molt més del que ho va fer.
Durant el primer quart d'hora els jugadors de Dani Viñas va controlar bé el partit, però un penal rigorós després que Zaragoza caigués a terra en impacte una bola al seu pit, va suposar l'1 a 0 pels locals. Abans del descans un penal va suposar el 2 a 0, i Ivan Mora no va poder transformar un penal que hauria reduït el desavantatge. A la represa Castellà va haver-se de retirar definitivament en partir la platina d'un patí. Amb aquest contratemps l'Olot va marcar dos gols més. El 4 a 1 després d'una falta directa perfectament executada per Roger Font, i el 4 a 2 de Jeremi Rodríguez en una cullera a passada de Vergés, van ser el preludi del 5 a 2 local definitiu. Mentrestant el Ripoll va patir dues blaves a Zaragoza i Carlon i va ser incapaç de marcar una falta directa que hauria ajustat més el marcador.
HC Ripoll: Franquesa, Jeremi Rodríguez, Castellà, Font, Carlon, Zaragoza, Vergés, Ivan Mora i Joan Vergés (ps).