diumenge, 31 de gener del 2016

HC Ripoll, 4 - HP Tona, 6

Partit desgraciat per un Ripoll que malgrat avançar-se dues vegades en el marcador amb dos gols d'aventatge, va ser incapaç de remuntar quan va ser el rival qui es va trobar en idèntica situació. Amb la baixa de Sabata per sanció, els jugadors locals no van poder amb un Tona que sense fer el seu millor partit de la temporada, va ser més efectiu i afortunat davant de la porteria rival.
I això que les coses havien començat de manera immillorable pels homes de Dani Viñas. Jeremi va culminar una internada individual als 45 segons de partit, inaugurant el marcador. Poc després Ivan Mora va rematar una jugada de Xixoo, fent el 2 a 0 (m.4). Una jugada assajada del Tona només treure de centre va servir-los per reduïr l'aventatge. Un rebot dins de l'àrea va acabar amb l'empat a 2 (m.11). Amb aquest resultat el Tona va disposar d'una falta directa que Moi Adam va aturar (m.16). Xixoo va completar una gran primera part amb un gol a passada de Vergés (m.23). Amb victòria local mínima es va arribar al descans.
Altre cop el començament de segona part va ser perfecta pel Ripoll. Un gran xut de Jeremi va suposar el 4 a 2 (m.26). L'aventatge no va durar-li gaire estona al conjunt local. Un penal que el Tona va poder xutar dues vegades (la primera l'havia aturat de nou Moi) va fer pujar el 4-3 al lluminós (m.27). Un minut més tard va arribar l'empat amb un xut des de la banda esquerra. L'empat va dominar el marcador fins al minut 38, quan un nou rebot va acabar amb la bola dins de la xarxa local. El 4 a 6 definitiu va produïr-se a vuit minuts per l'acabament. Des d'aleshores i fins al final el Tona va relantitzar el joc i el Ripoll no va poder estrènyer de nou el resultat, ni tan sols quan va disposar d'una falta directa (m.48).
HC Ripoll: Moi Adam, Jeremi (2), Ivan Mora (1), Xixoo (1), Carlon, Ferrer, Vergés, Escandell i Franquesa (ps).