divendres, 13 de març del 2015

HC Ripoll, 4 - GEiEG B, 3

L'HC Ripoll es va retrobar amb la victòria al pavelló municipal, després dels dos darrers partits on els rivals se n'havien endut punts. No va ser fàcil davant d'un filial del GEiEG que va mostrar-se ambiciós.
L'enfrontament va començar malament per un Ripoll que va veure com un xut visitant es convertia en el 0 a 1 al minut 3. Jeremi i Sabata van posar a prova al porter gironí. Vergés també va intentar-ho, amb un rematada que va acabar al travesser. Va ser amb la sortida de Carlon que l'equip de Dani Viñas va trobar el camí del gol. Una individualitat seva, regirant-se i xutant a la xarxa, va convertir-se en l'empat a un (m.20). El GEiEG va replicar amb un altre pal. La fortuna aquesta vegada es va aliar amb el Ripoll, quan un xut de Sabata va introduïr-se dins del marc visitant, després d'haver-lo desviat Carlon lleugerament (m.24). Era pràcticament la darrera jugada del primer temps.
A la segona part el Ripoll va prémer l'accelerador, i primer Ferrer amb una rematada al pal, i després Vergés amb un xut potent, van intensificar el setge sobre el GEiEG. Va ser Jeremi qui va marcar el 3 a 1, després de transformar un penal (m.32). El mateix jugador va enviar també una bola al pal. Amb l'equip gironí buscant el gol, es van succeïr algunes contres que el Ripoll no va saber materialitzar. Després d'un penal sobre Ferrer que l'àrbitre no va assenyalar, el rival va aprofitar la contra posterior per marcar el 3 a 2 (m.39). El Ripoll va reaccionar bé, i Jeremi amb una jugada individual va assolir el 4 a 2 (m.41). L'alegria va durar poc perquè la desena falta local va afavorir que el GEiEG marqués la seva directa, encara al minut 41. El resultat ja no es va moure més, però podria haver-ho fet. Els gironins van tenir un penal a favor, que van xutar al pal i posteriorment Moi va aturar la segona acció. Poc després van enviar una altra bola al pal. El darrer temps mort del partit va servir perquè els ripollesos controlessin les seves possessions i minimitzessin el perill visitant. A manca de nou segons l'àrbitre va pitar la desena falta visitant. Carlon va xutar la directa a fora però va controlar la bola fins a la botzina final.
HC Ripoll: Moi Adam, Jeremi (2), Ivan Mora, Arxé, Sabata, Vergés, Ferrer, Carlon (2), Zaragoza, Jordi Viñas (ps).