dimecres, 15 de maig del 2013

Olot, 6 - HC Ripoll, 3

Derrota de l'HC Ripoll en un partit que coincidia amb la festa major del municipi. El partit no va tenir la suficient tensió, i se'n va ressentir el resultat final. L'Olot va estar més ficat dins del partit, i a minut 4 ja es va avançar al marcador. A mitjans del primer temps va fer el 2 a 0. Després del descans l'aventatge local es va doblar (m.29 i 30). Aleshores el Ripoll va despertar, i Joan Torrents i Marín de penal, van reduïr l'aventatge (m.31 i 32). Ferrer va posar més emoció encara quan al minut 37 deixava l'aventatge local en un mínim 4 a 3. Un minut després l'Olot va tornar a posar les coses a lloc amb el cinquè, i abans del final encara va marcar el 6 a 3 definitiu (m.42).
HC Ripoll: Adrià Torrens, Joan Torrents (1), Vergés, Arxé, Marín (1), Ferrer (1), Ivan Mora, Marc Comas i Baget (ps).