diumenge, 2 de desembre del 2012

SHUM B, 6 - HC Ripoll, 3

Quarta derrota consecutiva de l'HC Ripoll, aquesta vegada a la pista del SHUM B. L'equip de Dani Camprubí va tenir bones ocasions per encetar el marcador, però va ser el conjunt local qui va inaugurar-lo (m.17 i 18) amb dos gols pràcticament consecutius. Amb resultat de 2 a 0 es va arribar al descans.
Tot i la igualtat en el joc d'uns i altres, el SHUM B va ampliar al seu avantatge fins al 5 a 0 (m.31, 34 i 38. La manca d'encert davant de porta va solucionar-la Ivan Mora amb el primer gol ripollès (m.38) i Arxé va fer el segon un minut després de falta directa. Si el Ripoll tenia alguna opció, l'àrbitre va ventilarse-la després de no pitar un penal per clars peus dins de l'àrea local i posteriorment expulsar a Arxé i Ivan Mora per observar-li aquesta jugada. Amb dos jugadors menys el Ripoll va aguantar la inferioritat sense encasixar cap més gol. Abans del final el SHUM B va fer el 6 a 2 i Joan Torrents va establir el tercer i definitiu gol ripollès.
La setmana entrant la competició s'aturarà, i abans de final d'any només es disputarà un partit, a casa contra l'Olot.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Arxé (1), Vergés, Comas, Joan Torrents (1), Ivan Mora (1), Ferrer i Marín.