dissabte, 27 d’octubre del 2012

HC Ripoll, 1 - CP Voltregà B, 2

Partit irregular de l'HC Ripoll que va acabar cedint la primera derrota al pavelló municipal davant d'un solvent filial del CP Voltregà. L'equip de Dani Camprubí va sortir molt entonat a la pista, posant setge a la porteria visitant i estaballant dues boles (Comas i Vergés) als pals, a més d'haver gaudit d'ocasions clares per inaugurar el marcador. En canvi el Voltregà si que va ser més incisiu, i en només un minut (16 i 17) va marcar els dos gols que li van acabar donant la victòria. Van ser els pitjors moments de l'HC Ripoll, que va tenir una descompressió on fins i tot hagués pogut rebre més gols. Als darrers minuts d'aquest temps el Ripoll va refer-se i Ferrer va marcar l'únic gol local.
Al segon temps el Ripoll va tornar a sortir disposat a empatar el partit, però de nou els pals de la porteria del Voltregà van impedir que Vergés aconseguís el seu objectiu. El Voltregà es va mostrar com un equip molt endreçat defensivament, i els ripollesos van recòrrer reiteradament a intentar sorprendre al rival amb xuts llunyans. El porter visitant va mostar-se infranquejable completant un partit impecable. També va estar molt bé Adrià Torrents durant el segon temps, impedint que el Voltregà tregués suc dels forats que trobaven a la defensa local, fruit d'estar abocats a l'atac. Als darrers minuts la pressió es va intensificar, però l'equip va ser incapaç d'aconseguir salvar com a mínim un dels tres punts.
Els jugadors ripollesos van reclamar dos penals -un d'ells molt clar al primer temps després que un jugador osonenc aturés un xut des de terra- però l'àrbitre es va desentendre de les accions. Aquesta és la primera derrota al pavelló municipal d'ençà del 4 a 5 que va patir davant d'un altre filial osonenc, el Manlleu B, a la darrera jornada de la temporada 2010-11.
HC Ripoll: Adrià Torrents, Arxé, Joan Torrents, Vergés, Comas, Ferrer (1), Ivan Mora i Marín.