divendres, 20 d’abril del 2012

HC Ripoll, 6 - Cassanenc B, 3

L'HC Ripoll ha certificat el campionat de segona catalana amb una victòria davant del Cassanenc B, un dels millors equips de la categoria. La festa prèvia per commemorar l'ascens ha tingut continuïtat amb un partit molt viu, on el Ripoll no ha deixat escapar els tres punts. Arxé ha inaugurat el marcador amb una rematada després que Vergés li passés la pilota, al minut 4. Marín a passada de Camprubí ha fet el segon (m.12) però seguidament el Cassanenc B ha reaccionat i ha fet el 2 a 1. Ivan Mora (m.14) ha tornat a aixemplar l'aventatge, i ell mateix ha fet el quart de penal (m.21).
Al segon temps s'ha perllongat el concert de xiulet de l'àrbitre, fent un recital de despropòsits que no ha satisfet a cap dels dos equips. Un penal ha permés marcar el 4 a 3 al Cassanenc B, que a més ha disposat d'una falta directa per empatar, però que no ha sabut transformar. Ivan Mora tampoc ha pogut marcar una falta idèntica a favor del Ripoll, però si que ha materialitzat un penal (m.38) per fer el 5 a 3. El mateix jugador ha marcat el definitiu 6 a 3 en un excel·lent xut de falta directa, fent una paràbola per sobre del porter visitant. Abans del final l'equip rival encara ha disposat d'una nova falta directa que ha aturat Carmona.
HC Ripoll: Carmona, Arxé (1), Vergés, Marín (1), Ivan Mora (4), Camprubí i Selva.