diumenge, 10 d’abril del 2011

Lloret B, 4 - HC Ripoll, 5

Fonamental victòria per seguir enganxats a la salvació, en un gran partit d'un HC Ripoll que ja suma cinc jornades sense conèixer la derrota. L'equip de Dani Camprubí s'ha avançat en el marcador, però el Lloret ha aconseguit capgirar-lo i arribar al descans amb aventatge de 2 a 1. A la represa els jugadors ripollesos han tornat a empatar, però de nou l'equip local ha marcat dos gols més que semblaven posar molt coll amunt el partit pel Ripoll. Però el conjunt ripollès s'ha sobreposat, i en uns darrers deu minuts pletòrics ha aconseguit tres gols que li donàven la victòria. En faltàven encara cinc (de minuts) pel final, i l'equip ha aguantat perfectament a darrera, amb un Carmona que està fent un tram de temporada espectacular.
HC Ripoll: Carmona, Marín (3), Autet (2), Vergés, Ferrer, Selva, Ivan Mora i Saña (ps).