dissabte, 9 de febrer del 2008

HC Ripoll, 9 - Piera, 2

Impecable victòria del HC Ripoll davant d'un Piera que només va inquietar al darrer tram de la primera part. L'equip ripollés es va avançar amb dos gols d'Orriols i Fabregó, i el Piera semblava incapaç de plantar cara, però una badada defensiva va permetre d'agafar aire als de l'Anoia. Amb el 2 a 1 el Piera es va mostrar més perillós, però amb el temps pràcticament exhaurit, Fabregó va agafar la directa i en una jugada individual va fer un 3 a 1 que deixava molt tocat al quadre visitant. A la represa va ser Prat qui tornava a ampliar l'aventatge, i tot i que el Piera va fer el 4 a 2, el propi Prat va tornar a marcar inmediatament. La resta de gols fins al final van ser obra de Mora, Pardo i novament Orriols i Fabregó. El tècnic local va donar minuts a tots els jugadors de la banqueta.