dissabte, 19 de gener del 2008

HC Ripoll, 3 - Vendrell, 4

Intens partit de hoquei i derrota injusta en un partit que el HC Ripoll va començar guanyant. Els jugadors visitants van desplegar un joc de pressió que va fer poc habituals les ocasions del Ripoll. Tot i el resultat favorable, els atacs més clars eren per un Vendrell que va poder anivellar el marcador abans del descans. De tota manera el Ripoll va arribar bastant castigat per les targetes al vestidor. A la represa el partit es va posar de cara al Vendrell, que en dues accions afortunades va avançar-se 1 a 3. A més l'expulsió d'Arxé en una jugada en què l'àrbitre va deixar constància d'una curiosa versió de les decisions salomòniques, semblava definitiva. Un gol després del refús d'un penal que va transformar Prat, i un potent xut des de la banda de Mora, van igualar de nou el partit. A partir d'aquell moment l'empenta ripollesa va posar molt perill a la porteria rival però els jugadors locals ja no van ser capaços de marcar cap més gol. En canvi el Vendrell va aprofitar la sortida sense control d'una jugada del Ripoll a l'últim minut, per batre de xut llunyà a Natxo. El final del partit encara va tenir temps per més emoció, quan una jugada d'Àlvarez aturada amb una maldestre entrada pel Vendrell, va suposar una falta directa, que Fabregó no va saber concretar amb un gol que hauria representat l'empat. Resultat que vist el què es va veure sobre la pista, no hagués estat malament per cap dels dos equips.