dissabte, 19 de maig del 2018

HC Ripoll, 12 - Sant Feliu B, 6

Partit amb dues parts ben diferents on el Ripoll va aconseguir la golejada de la temporada. L'entrenador local Eduard Vidal va donar minuts als júniors Casanova i Mercader.
El primer temps va ser competit, amb alternatives i un joc distret pels espectadors. Dos pals al primer minut del Ripoll, i un del Sant Feliu (m.3) ja donaven una idea del partit que s'acabaria veient. Monje amb un xut a mitja distància va encetar el marcador amb l'1 a 0 (m.8). El ja descendit filial del Sant Feliu va reaccionar, amb un pal un minut després, i capgirant el marcador en un sol minut (m.10). L'empat el van fer aprofitant un seguit de rebots, i el segon després d'un refús de Saña. Poc després (m.11) van marcar el tercer amb un xut des de la pròpia pista. El rival jugava amb un home fixe en atac, tàctica que estava sorprenent al Ripoll. La sortida a pista de Jaume Farrés va ajudar a recuperar el control del joc. Una blava per protestar a un jugador visitant i una falta directa transformada pel mateix Farrés van suposar el 2 a 3 (m.14). Un penal hagués pogut suposar l'empat, però el bon porter vallesà va aturar el xut d'Òscar Castellà (m.19). Farrés també va enviar una bola al pal, abans que Roc Pous reamtés a la xarxa una centrada de Zaragoza fent el 3 a 3 (m.21). Seguidament Roc va enviar una altra bola al pal. Una nova blava pel Sant Feliu per protestar va permetre a Farrés fer el 4-3 en una falta directa (m.22). Novament Roc va xutar al pal prèviament a l'empat a 4 marcat pels visitants.
La poca profunditat de banqueta va evitar que el Sant Feliu seguís el ritme ripollès al segon temps. Ben aviat Farrés va fer el 5-4 transformant una altra directa (m.26). Monje va enviar una altra bola al pal (m.27) i Bernat Escandell va empalar el 6 a 4 (m.28). Un minut més tard els vallesans van fer el 6 a 5 en un xutàs sense oposició, però Monje va corregir de nou el marcador amb un gol a centrada de Jaume Farrés (m.30). Els mateixos jugadors es van intercanviar els papers en el 8 a 5 (m.31). Casanova va marcar el novè després que el porter visitant li aturés una falta directa (m.33). El Sant Feliu hauria pogut acostar-se de nou però va enviar una bola al pal i no va aprofitar dos minuts jugant en superioritat per blava a Mercader. Tampoc va marcar la falta directa corresponent, i va veure com el Ripoll feia el 10 a 5 en una contra de Zaragoza que va culminar Roc Pous (m.36). En canvi altre cop amb igualtar de jugadors els visitants van fer el 10-6 (m.38). Un minut més tard el Sant Feliu no va marcar una nova falta directa. Òscar Castellà va marcar l'onzè (m.42), Roc va xutar altre cop al pal (m.44), i Mercader va fer el dotzè després d'intentar-ho reiteradament (m.47). Un darrer minut inclassificable va estar a punt d'acabar malament però afortunadament no va passar de surrealista.
HC Ripoll: Saña, Castellà (1), Roc Pous (2), Monje (2), Escandell (1), Zaragoza, Jaume Farrés (4), Casanova (1), Mercader (1) i Guinard (ps).