diumenge, 7 de maig del 2017

HC Ripoll, 5 - Folgueroles, 3

Victòria per mantenir vives les aspiracions de permanència de l'HC Ripoll. Les incorporacions de Sabata i Xixoo segueixen donant fruits, i l'equip de Dani Viñas va obtenir tres punts vitals per seguir aspirant a mantenir la categoria.
El partit va començar amb un molt bon gol de Xixoo que va superar per dalt al porter visitant després d'haver-lo encarat (m.3). Ivan Mora hagués pogut fer el segon amb un xut de lluny que va anar al travesser després que el porter rebutgés la bola (m.10). Un minut més tard Castellà va fer un xut de mitja pista que va entrar per l'escaire. No va tardar en arribar el primer gol osonenc en una transició que un jugador visitant va definir davant Pau Franquesa (m.12). El Folgueroles encara va enviar un xut al travesser, abans d'empatar. El gol va arribar en una falta directa per blava a Font que Pau va aturar, però que en segona jugada va acabar a la xarxa (m.19). Els visitants haurien pogut avançar-se en un xut que va acabar al pal (m.21), tot i que va ser el Ripoll qui va fer-ho en una contra on Xixoo va assistir Carlon per fer el 3 a 2.
A la represa el Folgueroles va empatar després de deixar a un atacant sol davant Pau (m.26), però Sabata es va treure immediatament un xut de mig camp de la màniga per posar de nou el Ripoll per davant. Un pal de Carlon (m.36) va ser el més destacat abans del 5 a 3 definitiu (m.43) obra de Castellà en una jugada individual. Abans del final l'àrbitre va ensenyar doble blava per Xixoo i un jugador visitant, per una discussió entre tots dos.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Sabata (1), Gerard Castellà (2), Jeremi Rodríguez, Xixoo (1), Ivan Mora, Carlon (1), Roger Font i Moi Adam (ps).