diumenge, 12 de febrer del 2017

HC Ripoll, 1 - Lleida B, 3

El Lleida va recuperar els tres punts que el Ripoll va guanyar-li a la primera volta, en un partit on va ser més efectiu de cara a porta. Al primer temps un xut de lluny va servir als visitants per inaugurar el marcador. Tres minuts més tard Ivan Mora no va transformar un penal que hauria significat l'empat. El 0 a 2 va arribar cinc minuts abans del descans.
Al segon temps el Ripoll va sortir més intens, però amb poc encert als darrers metres. Una nova falta directa va ser enviada al travesser per Roger Font (m.33). El Lleida va trenar una bona jugada per fer el seu tercer gol (m.38) i complicar molt el partit als locals. L'entrada a pista de Zaragoza va revolucionar l'empenta ripollesa, i va afavorir que Castellà fés de seguida l'1 a 3. El Ripoll va seguir estrellant-se amb la defensa i el porter lleidetans una vegada i una altra. Els visitants encara van desaprofitar una falta directa que entre Franquesa i el pal, van evitar que entrés a la porteria.
El partit va acabar amb males sensacions, en una temporada on sembla que les baixes de l'anterior (Sabata, Moi Adam, Xixoo i Ferrer) estan tenint un pes específic massa gran sobre la plantilla.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Albert Vergés, Ivan Mora, Gerard Castellà (1), Jeremi Rodríguez, Vidal Carlon, Roger Font, Zaragoza i Marc Medrano (ps).