diumenge, 18 de desembre del 2016

HC Ripoll, 2 - Noia B, 4

L'HC Ripoll no celebrarà les festes amb bon regust de boca, després de la quarta derrota consecutiva. El líder no va ser millor que els ripollesos, però va saber aprofitar molt millor algunes llacunes defensives per sentenciar amb dos parcials de 1 a 2 a cada part.
Al primer temps el Ripoll va tenir més ocasions però va ser el Noia qui va anar de cara a barraca. Al minut 7 diverses aturades de Pau Franquesa van ser finalment aprofitades per un visitant per fer el 0 a 1. Un xut lateral va representar el 0-2 (m.15). Carlon en una jugada personal va fer el primer gol ripollès dos minuts més tard. El Noia encara va enviar una bola al pal de la porteria local abans del descans.
A la represa el Noia va tornar a tenir més encert. Una badada en defensa va servir per marcar el tercer (m.30). Una jugada individual de Vergés bastant similar al primer gol ripollès, va suposar el 2 a 3 (m.41). Una altra badada de la defensa va deixar sol a un home del filial del Noia dins de l'àrea per fer a plaer el 2 a 4 (m.43). Als darrers minuts el Noia va errar una falta directa però va poder jugar dos minuts en superioritat per la blava a Carlon. La passivitat arbitral a l'hora de marcar passiva o de xiular dos peus dins de l'àrea visitant, va ajudar a que un Ripoll en depressió de resultats no pogués lluitar ni per l'empat.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Jeremi Rodríguez, Albert Vergés (1), Gerard Castellà, Carlon (1), Zaragoza, Escandell i Joan Vergés.