dissabte, 2 de maig del 2015

HC Ripoll, 2 - La Garriga, 2

Els nervis van jugar una mala passada als jugadors de l'HC Ripoll. El partit davant de La Garriga havia de confirmar l'excel·lent temporada amb l'ascens matemàtic quan encara queden quatre jornades pel final, però caldrà esperar.
El pavelló va omplir-se d'aficionats ripollesos per animar a un conjunt que va avançar-se ben d'hora en el marcador. Vergés va marcar el primer gol (m.3) en una jugada individual i mig caient. El 2 a 0 va fer-lo Ferrer (m.6) rematant una passada de Sabata. A partir d'aquell moment el joc local va esdevenir més inconnex. La Garriga es va treure el domini del damunt i va enviar dues boles als pals de la porteria defensada per Moi Adam. Vergés també va xutar al pal dels vallesans, tot i que el gol rondava molt més la porteria ripollesa. Així va arribar el 2-1 en un xut llunyà que va sorprendre a la defensa verd-i-blanca.
Al segon temps el Ripoll va sortir a buscar la victòria però els seus davanters no van poder concretar les diverses ocasions que van tenir. Ni tan sols va rendivilitzar els dos minuts de superioritat que va disposar per una exclusió visitant. Després dels primers minuts d'embranzida el joc es va espesseïr. La Garriga va aprofitar-ho per marcar l'empat (m.39) gràcies a la directa per la desena falta local. Seguidament el Ripoll es va quedar amb un home menys per blava a Vergés, però el rival tampoc va aprofitar-ho. Tot i tenir els dos minuts d'inferioritat Sabata va disposar d'una falta directa que no va aconseguir concretar. En els darrers minuts de partit La Garriga encara hagués pogut marcar en dos xuts al pal (m.43 i 49). Per ganes també hauria pogut fer-ho el Ripoll, tot i que en aquesta ocasió va jugar amb més cor que cap.
Malgrat la derrota del Sentmenat a la seva pista davant del Folgueroles, el Ripoll no va poder celebrar l'ascens, perquè el Vilassar va aconseguir una victòria que el situa a dotze punts: exactament els que manquen per jugar. El partit Vilassar-Ripoll del proper cap de setmana serà una nova ocasió per assolir l'objectiu dels homes de Dani Viñas. Fins i tot una derrota per menys de quatre gols, podria servir. Esperem però que no calgui recórrer a l'average.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata, Arxé, Ferrer (1), Vergés (1), Ivan Mora, Jeremi Rodríguez, Carlon, Zaragoza i Jordi Viñas (ps).