diumenge, 28 de setembre del 2014

Tordera B, 2 -HC Ripoll, 4

Important i treballada victòria davant del primer líder de la temporada. El Tordera B es va avançar en el marcador en el primer temps amb dos gols que refrendaven el seu major domini del partit. El Ripoll va errar dos penals, i va perdonar diverses ocasions que haurien pogut servir per inaugurar el seu marcador.
Al segon temps l'equip de Dani Viñas va sortir més entonat, i va esmerçar les errades del primer. Jeremi va fer pujar el primer gol ripollès, i Ferrer va empatar a dos. Altre cop Ferrer va posar per primera vegada l'equip visitant per davant en el marcador. Vergés a manca de sis minuts va fer el 2 a 4 definitiu. Al temps restant el Todera va fallar un penal i el Ripoll va salvar els tres punts gràcies a uns vint-i-cinc darrers minuts de molt bon joc.
HC Ripoll: Moi Adam, Jeremi (1), Sabata, Vergés (1), Ivan Mora, Arxé, Ferrer (2), Carlon, Zaragoza i Jordi Viñas (ps).