dissabte, 20 de setembre del 2014

HC Ripoll, 7 - CP Folgueroles, 3

Treballada victòria en el debut de la temporada. Els tres primers punts es van quedar a casa en un partit on el Folgueroles va plantar cara fins al darrer tram.
El Ripoll havia encarrilat bé l'enfrontament amb dos gols pràcticament consecutius de Jeremi i Vergés, que en només tres minuts donaven un avantatge franc a l'equip local. A més Sabata va disposar d'un penal que no va transformar i que podria haver aixemplant el resultat. En canvi el Folgueroles va marcar el seu primer gol de penal i posteriorment l'exripollès Joan Torrents va concretar una bona jugada que empatava el partit. Jeremi (m.16 i 19) va tornar a donar aventatge als ripollesos, que al descans dominaven 4 a 2.
A la represa el jove Carlon va desviar a dins de la porteria rival un xut d'Arxé (m.28)fent el cinquè pel Ripoll. Després d'un pal de Sabata l'equip osonenc va tornar a reduïr l'aventatge (m.32). Van ser els moments on el Folgueroles va creure en les seves possibilitats i amb nou faltes comeses pels locals va posar setge a la porteria de Moi Adam, sobretot amb xuts llunyans. Sabata amb un potent xut va acabar amb aquesta angoixa marcant el 6 a 3 (m.43). Un minut més tard el golejador del partit Jeremi no va transformar una falta directa, però en canvi a manca de dos minuts va fer el 7 a 3 definitiu. Sabata encara hauria pogut ampliar la victòria en cas d'haver marcat una altra falta directa (m.49) però va enviar la pilota al travesser.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Vergés (1), Ivan Mora, Jeremi Rodríguez (4), Arxé, Ferrer, Carlon (1), Zaragoza i Viñas (ps).