dissabte, 6 de setembre del 2014

HC Ripoll, 4 - CP Roda, 5

Derrota davant del CP Roda en el segon partit amistós. El Roda va avançar-se al primer minut, gràcies a un gol de l'ex-ripollès Marc Comas, en una acció de velocitat i habilitat habituals en el fantàstic jugador osonenc. L'empat ripollès el va signar Vergés, jugador que a més va ser exclós amb blava durant el primer temps. Al descans s'hi va arribar amb aquest empat a un gol.
A la represa va ser el Roda qui es va avançar de nou amb dos gols. Sabata i Jeremi van tornar a restablir l'empat. El 3 a 3 va arribar amb el Ripoll en inferioritat per blava a Ferrer. L'equip d'Osona que enguany jugarà a primera nacional catalana, va fer dos gols més que tornaven a donar-los un clar aventatge. Una falta directa transformada per Arxé va situar el 4 a 5 definitiu en el marcador.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Jeremi (1), Vergés (1), Arxé (1), Ferrer, Zaragoza, Carlon, Marín i Viñas (ps).