diumenge, 9 de febrer del 2014

Taradell B, 2 - HC Ripoll, 4

Important victòria a la pista del filial del Taradell, que permet a l'HC Ripoll enganxar-se a la lluita per l'ascens. El Taradell B no és un equip golejador però també és complicat de marcar-li gols. Per això quan l'exripollès Alonso va avançar als locals (m.5) amb un fort xut llunyà ja es va veure que no seria un partit fàcil. El Ripoll no va aconseguir empatar fins que un potent xut de Vergés (m.17) va tocar l'esquena del porter i es va introduïr dins la porteria local. El segon gol ripollès va arribar abans del descans, quan Ivan Mora va aprofitar el refús d'un xut de Comas, per marcar l'1 a 2 (m.21).
Al segon temps el Taradell va sortir disposat a empatar. Un pal del millor jugador rival Alonso, va ser el primer avís. Moi va haver d'intervenir en nombroses accions, sempre amb encert. Després d'un altre pal del Taradell, va ser Sabata qui va marcar l'1-3, aquesta vegada de falta directa (m.36). Cinc minuts més tard Comas va fer l'1 a 4 (m.41) que posava molt bé el partit pel Ripoll. El Taradell encara va tornar a entrar al partit després que un xut que va sortir mossegat s'introduís a la porteria de Moi. Amb aquest resultat el conjunt local va diposar d'una falta directa que va anar al pal (m.48). Encara abans del final Sabata hagués pogut ampliar l'aventatge si hagués transformat també una falta directa (m.49), però aquesta vegada el porter taradellenc va endevinar-li les intencions.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Vergés (1), Marín, Joan Torrents, Ivan Mora (1), Comas (1), Arxé, Carlon i Adrià Torrens (ps)