dissabte, 22 de febrer del 2014

HC Ripoll, 3 - Tordera B, 3

Primer empat de tota la temporada de l'HC Ripoll, en un partit on no va estar encertat de cara a la porteria rival. Al primer temps el filial del Tordera es va avançar amb un gol que va entrar a la porteria després que la bola toqués a l'esquena del porter local. L'equip ripollès va aconseguir empatar gràcies a una acció de Vergés (m.17), resultat amb el qual es va arribar al descans.
El segon temps va començar bé ja que Sabata va aconseguir el 2 a 1 (m.27). L'expulsió amb blava d'Adrià Torrens per haver tocat amb l'estic a un jugador torderenc, i la falta directa corresponent, va permetre a l'equip visitant empatar de nou. Moi Adam que acabava de sortir a la pista, no va poder evitar el gol (m.33). Dani Viñas va confiar aleshores amb el jove Carlon, que no va decebre'l. Ell va aconseguir el 3 a 2 en una jugada de velocitat (m.42) en el que és el seu primer gol amb l'equip sènior. El Ripoll no va saber tancar el partit ni ampliar el resultat, i a manca de dos minuts el Tordera va empatar de nou. Els intents de tornar a marcar van ser infructuosos, malgrat que Comas va sortir a la pista per intentar desequilibrar el partit. Tot i el partit irregular, l'afició va marxar molt enfadada per la forma com l'àrbitre va evitar xiular la desena falta visitant.
El Ripoll no aprofita amb l'ensopegada del GEiEG B, i a més veu com el Lloret B l'encalça amb una victòria a domicili.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Joan Torrents, Sabata (1), Marín, Vergés (1), Arxé, Ivan Mora, Comas, Carlon (1)i Moi Adam.