diumenge, 7 d’abril del 2013

Martinenc, 3 - HC Ripoll, 4

L'HC Ripoll li va retornar al Martinenc la derrota que l'equip barceloní va aconseguir als darrers segons del partit de la primera volta al pavelló municipal. Amb aquesta victòria l'equip ripollès és a dos punts de segellar matemàticament la permanència a la categoria.
El partit va ser una lluita constant entre tots dos equips per aconseguir els tres punts. L'equip local es va avançar al marcador ben d'hora (m.4) però Joan Torrents va fer l'empat (m.8) i Vergés va posar per davant al Ripoll (m.18). Amb 1 a 2 es va arribar al descans. La victòria visitant va mantenir-se fins a manca de sis minuts pel final, quan el Martinenc va empatar de nou. Els darrers minuts van ser trepidants. Ferrer (m.47) va avançar altre cop al Ripoll, però el Martinenc va treure forces per fer l'empat a tres. A manca de quaranta-quatre segons per l'acabament un contraatac culminat per Ferrer va suposar el 3 a 4 definitiu.
Al Ripoll li va costar adaptar-se a una pista de parquet fosca, on es va haver d'utilitzar una bola verda. Amb el temps complert el Martinenc va fer un gol que l'àrbitre no va concedir, i que va enutjar a l'equip i públic local. El joc va ser molt vistòs amb nombrosos contraatacs, i dos xuts al pal per equip. Adrià Torrens va aturar una falta directa.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Joan Torrents (1), Vergés (1), Arxé, Ivan Mora, Comas, Marín, Ferrer (2), Camprubí i Baget (ps).