dissabte, 10 de novembre del 2012

HC Ripoll, 2 - Martinenc, 3

El Martinenc se'n va endur a darrera hora els tres punts d'un partit que havia començat de manera immillorable pel Ripoll. Tal i com va passar fa dues setmanes davant del Voltregà B, els jugadors ripollesos van encallar-se davant d'un porter rival que els va abortar les nombroses oportunitats que van disposar.
Al primer temps Vergés i Arxé van posar el 2 a 0 en el marcador en tan sols set minuts. El Ripoll dominava al rival, però va veure com aquest reduïa l'aventatge (m.11). Ferrer va enviar una bola al pal, però el Martinenc va trobar el seu lloc a la pista i també va estavallar-ne una a la porteria defensada per Baget. Al descans s'hi va arribar amb aventatge local de 2 a 1.
A la represa el Ripoll va sortir a buscar el gol, però les moltes ocasions que va tenir van ser esguerrades per la defensa i porter del conjunt barceloní. Ferrer va tornar a enviar una bola al pal, Arxé va errar un penal, i el joc del Ripoll va deixar de ser tant fluït com a l'inici. Al minut 34 un xut llunyà del Martinenc va acabar dins de la porteria de Baget. Posteriorment Coma (m.39)no va transformar una falta directa, però el Martinenc (m.40)tampoc va encertar a marcar la seva. Amb el Ripoll abocat a l'atac Ivan Mora no va poder marcar un penal (m.47). Les ganes d'aconseguir els tres punts van rebre una galleda d'aigua freda quan a deu segons pel final una jugada desafortunada en defensa va acabar amb la bola dins de la porta local. A la següent jugada l'embús atacant del Ripoll durant bona part del partit va perpetuar-se, i el partit va acabar amb el signe de la derrota.
HC Ripoll: Baget, Arxé (1), Ivan Mora, Vergés (1), Joan Torrents, Coma i Ferrer.