diumenge, 9 de setembre del 2012

Els primers amistosos, en clau de victòra

L'HC Ripoll ha iniciat la pretemporada amb molt bon peu. Diumenge passat va derrotar al juvenil del FC Barcelona per 3 a 6, en un amistòs disputat a Ribes de Freser. Dijous va guanyar còmodament al CP Masies en pista voltreganesa (6 a 9) en un partit que va dominar còmodament i on només va deixar maquillar el resultat en el tercer quart. Ahir mateix va fer el primer partit al pavelló municipal de Ripoll, on es va enfrontar al filial del CP Vilafranca, un bon rival que no va posar les coses fàcils. La cita va servir per veure a tres dels nous fitxatges de l'equip. El porter Adrià Torrents va disputar el primer temps, mentre que el veterà Joan Baget va retrobar-se amb l'afició ripollesa al segon, després d'una dècada i escaig de peregrinatge per altres equips. Finalment Marc Coma va deixar constància de les virtuds que aportarà a l'equip, entre les quals la rapidesa i el remat a porta. El partit va començar amb un intercanvi de cops entre tots dos conjunts. El primer de marcar va ser el Ripoll gràcies a Marc Coma. L'empat en la següent acció visitant i el seu segon gol, van capgirar un marcador que Vergés va igualar de nou amb un xut precís. Abans del descans un guerriller Vilafranca va tornar a posar-se per davant. A la represa la tònica va canviar amb l'empat de nou de Vergés, un altre gol de Coma i un de Ferrer. La superioritat en el marcador del Ripoll va esmorteïr-se amb el 5 a 4 visitant a manca de quatre minuts pel final. Un minut després altre cop Vergés va situar el 6 a 4 definitiu en el marcador, en un partit no mancat de duresa tot i tractar-se d'un amistós. Pel Ripoll també van jugar Arxé, Ivan Mora i Humbert.