diumenge, 8 de maig del 2011

HC Ripoll, 3 - Sentmenat, 3

Empat insuficient d'un Ripoll que va jugar un bon partit, demostrant però de nou la poca operativitat davant de la porteria rival. L'encontre va començar amb un intercanvi de cops entre tots dos equips, que van tardar estona a trobar la xarxa contrària. El primer de fer-ho va ser el Sentmenat, qui aprofitant un cop que havia rebut Autet al peu, va sentenciar un u contra u davant Carmona al minut 13. Quatre minuts després Ferrer va aconseguir la igualada després de rematar un xut de Marín. Els darrers minuts d'aquest primer temps van ser de domini ripollès, gràcies precisament a un Marín molt actiu que va revolucionar el joc local. Les ocasions no es van materialitzar i es va arribar al vestidor amb empat a un. La represa va continuar amb la mateixa tònica. De seguida el Ripoll es va avançar al marcador, amb un contraatac de Vergés que va culminar perfectament Marín. En els següents minuts el mateix Vergés no va aprofitar una jugada franca davant del porter suplent del Sentmenat, que havia substituït el titular al descans, i el Sentmenat va capgirar el resultat en només dos minuts. El 2 a 3 va arribar després d'una jugada confusa dins l'àrea ripollesa, molt protestada per un Carmona que va fer un dels millors partits de la temporada. Amb aquest resultat el Ripoll va seguir insistint per empatar, i no va ser fins a manca de vuit minuts pel final que Marín de nou va aprofitar un refús curt d'un xut d'Ivan Mora per tornar a igualar. D'aquest moment fins al final el Ripoll va abocar-se amb més cor que cap sobre la porteria visitant, amb la desena falta rondant cada jugada, però va mostrar-se poc encertat per aconseguir-ho. El punt li permet seguir en la mateixa posició que les darreres jornades, tot i que amb menys marge de maniobra per ocupar la plaça de promoció.
HC Ripoll: Carmona, Selva, Ivan Mora, Vergés, Humbert, Autet, Ferrer (1), Marín (2) i Saña (ps).