dilluns, 21 de febrer del 2011

Sant Celoni, 8 - HC Ripoll, 5

Indignació entre l´expedició ripollesa pel partit que dissabte va disputar a Sant Celoni. Les decissions qüestionables que l´estament arbitral ha estat prenent des del principi de la competició contra l´equip de Dani Camprubí, van visualitzar-se en un sol partit, precisament el més important que fins ara havia jugat l´HC Ripoll. Als primers minuts l´àrbitre va cosir el Ripoll a faltes i exclosions, permetent que l´equip local aconseguís un còmode avantatge de 5 a 1, que al segon temps no va poder ser eixugat malgrat l´intent de remuntada. Al descans l´equip va estar a punt d´abandonar el pavelló per l´evidència dels fets. Afortunadament va seguir competint per evitar l´acarnissament d´uns estaments que se´ns han girat a la contra d´ençà que aquest estiu el Tribunal Català de l´Esport va donar-nos la raó en el cas del Barça B-Ripoll de la temporada passada i ens va permetre salvar la categoria. Enguany sembla que ens ho volen posar encara més complicat.
L'HC Ripoll es complica la vida amb aquesta derrota a una pista on es jugàven més que tres punts. Els tres gols de renda que va aconseguir el Sant Celoni li serveixen no només per avançar-nos a la classificació, sinó també per guanyar-nos l'average, ja que al pavelló municipal de Ripoll només vam imposar-nos d'un gol. El Ripoll ja està ara en places de descens a segona catalana.