diumenge, 1 de juny del 2008

HC Ripoll, 6 - Bell-lloc, 4

Tot i l'entitat del rival, el HC Ripoll va tancar la temporada amb una nova victòria, en un partit on va mostrar el millor nivell que ha exhibit aquesta temporada. El Bell-lloc va avançar-se en el marcador, però els jugadors de Pep Rifà es van sobreposar i van aconseguir empatar. Gràcies a l'encert de Prat el Ripoll va posar-se en aventatge als primers minuts de la segona part amb un 3 a 2, que més tard s'incrementaria amb tres gols més de Pardo, Orriols i Arxé. Els visitants només van aconseguir maquillar el resultat als darrers minuts, gràcies al relaxament dels canvis i a alguna exclusió. Amb aquest resultat es tanca una temporada notable del Ripoll, que s'ha mantingut sempre en els llocs capdavanters de la classificació.